Friidrott

USMđŸ„‡đŸ„ˆ

3 mars, 2018

Jag och min trÀnare Erik har bestÀmt att jag ska bara springa och stöta kula i Ärets inomhus sÀsong. Och att anpassa tÀvlingar efter trÀning. Det Àr dÀrför jag sprang 400m och stötte kula pÄ Ärets USM.

I kulan blev det silver med ett nytt PB 13.25. Jag har persat över 1m i Är och tekniken blir bÀttre och bÀttre, men det finns mycket kvar att jobba pÄ. Jag Äker varannan vecka ner till Malmö dÀr jag trÀnar kula med Staffan Jönsson. Den tekniktrÀningen jag fÄr dÀr har verkligen gjort att jag har gÄtt framÄt i kula. Och Staffan Àr verkligen en grym trÀnare.

PÄ 400m blev det ett guld med tiden 56.24. Jag ville gÄ ut som etta nÀr vi gick ihop pÄ gemensam bana efter 200m och det gjorde jag, fast det gick ganska lÄngsamt. Jag öppnade runt höga 26s pÄ de första 200m. Sen försökte jag bara hÄlla min position. Jag blev utmanad av Gael, men jag kÀnde faktiskt hela tiden att jag hade kontroll pÄ loppet.

Men det var ett roligt USM! Nu laddar jag för utomhus sĂ€songen. Och kanske blir det en lĂ€ngd och hĂ€ck tĂ€vling innan utomhus tĂ€vlingarna börjar.😉

F17 400 m
1 Tilde Johansson Falkenbergs IK 56.24
2 Gaël De Coninck SÀvedalens AIK 56.39

 

You Might Also Like