Friidrott

SM GULD🏆

7 mars, 2016

I helgen var de USM i Uddevalla och jag kom hem till Falkenberg med 2 SM guld.😊

Jag började tÀvlingen pÄ lördag morgon med kula. Kulan blev vÀldig spÀnnande. Jag lÄg pÄ en tredje plats vÀldigt lÀnge. Men till sist hamnade jag precis utanför pallen pÄ en fjÀrde plats, 7cm frÄn andra platsen, men jag gjorde ÀndÄ pers.

Efter kulan hoppade jag lÀngd kval. Kval grÀnsen var 5.10 och jag behövde bara ett hopp för att gÄ vidare till final, sÄ de var skönt. Jag hade Àven kval pÄ 200m, jag sprang pÄ tiden 25.03 och gick direkt till final med den snabbaste tiden. PÄ lördag kvÀllen bodde jag och familjen pÄ hotel med coachen Erik, Sofie och klubbkompisen Amanda.

PĂ„ söndag var de final bĂ„de i lĂ€ngd och 200m. I lĂ€ngd hoppet stĂ€mde ansatsen inte riktig. Jag fick aldrig till en bra planktrĂ€ff. Men resultatet blev 5.78, utan att trĂ€ffa plankan och de rĂ€ckte till ett guld. Jag blev jĂ€tte glad! Men jag firade inte sĂ„ lĂ€nge, för jag fick snabbt ladda om till finalen pĂ„ 200m som gick lite senare pĂ„ eftermiddagen. I finalen fick jag en bra start och kom i kapp tvĂ„an efter första kurvan och var förbi pĂ„ lĂ„ngsidan. Sen tryckte jag pĂ„ Ă€nnu mer i sista kurvan och kom in i mĂ„l som segrare😊. Tiden var 24.95, första gĂ„ngen jag var under 25 s, sĂ„ de var riktigt kul.

En bra helg med 2 SM guld!! image


You Might Also Like