Friidrott

Senior SM i GĂ€vleđŸ„‰

19 februari, 2018

Det var en hÀrlig helg i GÀvle pÄ senior SM. Det var mitt andra senior SM, förra Äret var jag med pÄ 200 m och lÀngd och kom till final i bÄda grenarna. Men i Är var jag med pÄ 400 m. Försöket var pÄ lördag eftermiddag och jag hade ingen speciell taktik bara att ta mig vidare och det lyckades jag göra. Loppet var inte perfekt, det blev lite trÄngt efter 200 m sÄ nÀr vi gick in pÄ gemensam bana lÄg jag pÄ tredje plats. Jag lÄg bakom enda tills det var 50 m kvar dÄ spurtade jag förbi och kom in pÄ samma tid som ettan i heatet.

NÀr det sedan var dax för final pÄ söndag hade jag en mer tydlig taktik innan loppet. Jag skulle gÄ ut hÄrt sÄ jag inte behöver trÀngas efter 200 m och det lyckades jag med. Det blev inte alls trÄngt och jag kunde bara försöka hÄlla farten resten av loppet. Jag hade Àven bana 2 sÄ jag sÄg nÀstan hela fÀltet under första varvet sÄ det var bra. NÀr det var 100 m kvar blev jag utmanad om tredje platsen men jag försökte bara trycka hela vÀgen in och jag kÀmpade till mig brons pengen pÄ ett nytt person bÀsta med tiden 55.79. Efter loppet var jag jÀtte trött och jag fick typ kramp i magen och hade ingen energi kvar sÄ jag gav verkligen allt sÄ jag Àr nöjd.

K 400 m
3 Tilde Johansson Falkenbergs IK 55.79

You Might Also Like