Friidrott

IEM i Glasgow🇾đŸ‡Ș

16 mars, 2019

IEM i Glasgow var mitt första stora senior mÀsterskap. Inför tÀvlingen var jag rankad 21:a och det Àr 16 som gÄr vidare till semi. SÄ mÄlet inför tÀvlingen var att försöka gÄ till semifinal.

Jag hade en bra kÀnsla innan tÀvlingen. SÄg verkligen framemot att springa och att försöka göra ett bra lopp.  Jag var inte sÄ nervös utan mest taggad, kanske var jag lite för taggad. NÀr jag stack ut ur blocken sÄ fick jag en helt ok start, men kom för nÀra första hÀcken och det gjorde att jag fick rotation. Andra hÀckpassagen fick jag ocksÄ rotation. Sedan fanns det inte sÄ mycket kvar av loppet som jag kunde ta in tid pÄ. Det Àr sÄ smÄ marginaler i 60mh och det gÀller att fÄ ett flyt, men det fick jag tyvÀrr inte i detta loppet. Efter loppet sÄ var jag besviken, gjorde ju ett av sÀsongens sÀmsta lopp. Men jag Àr ÀndÄ glad att sÀsongen i sin helhet har gÄtt bra.

Jag har kunnat tÀvla mycket i vinter, vilket har varit jÀtte kul. Jag kÀnner Àven att jag har hittat en stabilare nivÄ i framför allt lÀngd och 60mh. men det finns mycket kvar att jobba pÄ tekniskt, sÄ det Àr kul.

Jag hoppas pĂ„ att det blir fler senior mĂ€sterskap för mig framöver. Har ju varit med pĂ„ en del ungdomsmĂ€sterskap och det Ă€r en viss del skillnad. Men jag kĂ€nner att jag vill fortsĂ€tta att vara med pĂ„ fler och fler seniormĂ€sterskap.😊

Tilde Johanson, Falkenbergs IK, 60 meter hÀck

Tilde Johansson, 60mh, trÀning

You Might Also Like