Fotboll Friidrott

Friidrott🏃 VS Fotboll⚜

15 november, 2016

I helgen var jag uttagen till fotbolls landslags lÀger i VÀxjö och Àven  MÄngkamps lÀger i Uppsala. Inbjudan frÄn Svenska friidrottsförbundet till friidrotts lÀgret kom 5 veckor innan och fotbolls lÀgrets kallelse kom bara 10 dagar  innan helgen. SÄ jag valde Friidrotts lÀgret och det gjorde jag bra för att det var super kul.

Vi Äkte pÄ fredags eftermiddagen med tÄg till Uppsala, jag och min trÀnare Erik. PÄ kvÀllen gick vi igenom 2016 MÄngkamps sÀsong och Ät middag.

PÄ lördagen gjorde vi hÀck och höjd övningar. Vi testade ocksÄ pÄ rotationsteknik i kula.

PĂ„ söndagen gjorde vi ett jobbig men roligt trĂ€ningspass  med  2‱ 8oom, 600m, 300m. Vi gick Ă€ven igenom MĂ„ngkamps tĂ€vlingar 2017 och lyssnade pĂ„ Fredrik Samulssons MĂ„ngkamps karriĂ€r. (FrĂ„n Brommapojkarna  till Amsterdam)

Vi gjorde Ă€ven olika tester under lĂ€gret. Nedanför kan ni se mina resultat 👇

  • stĂ„ende lĂ€ngd: 2.55m
  • stĂ„ende tresteg: 7.27m
  • kulkast bak 3kg: 15.58m
  • kulkast fram 3kg: 14.08m
  • brutalbĂ€nk: 39 st

Ett roligt lĂ€ger som jag Ă€r jĂ€tte glad för att jag fick vara med pĂ„ 😊


 

image image image

 

 

 

 

 

You Might Also Like